Fener Tabela

Fener Tabela

Fener tabela uygulaması en çok tercih edilen tabela uygulamalarından birisidir. Gerek göze hoş gelen görüntüsü gerek gerek görsel anlamda oldukça kullanışlı bir yapıya sahip olması fener tabela uygulamasını oldukça tercih edilen çeşitlerin arasına sokmuştur.
Fener tabela uygulaması ışıklı yada ışıksız olarak kullanılabilir. İç cephe uygulamalarında , dış cephe uygulamalarında , bina kapılarında , ofis veya büro içinde de kullanıma müsait bir tabela uygulamasıdır.
Müşterilerimizden gelen talep doğrultusunda çift taraflı olarak ta üretilebilmektedir. Gerek zemin üzerine ayaklar ile desteklenerek oturtulmuş olarak gerek bir direk sayesinde asılı durarak gerekse duvar uygulamalarında oldukça rahat bir şekilde sergileyebilirsiniz.
Fener tabela uygulamaları genelde iş yerinizin dış bölümünde cepheye 90 derecelik bir açıyla montajlanarak uygulanmaktadır. İki taraflı kullanılması nedeniyle kaldırımlardan veya caddelerden giden insanların farketmesine ve iş yerinize yönlendirmesine sebep olmakta ve oldukça bu konuda işlevsel bir uygulamadır. Tabela uygulamalarındaki en önemli detay iş yerinizin ana cephesinde bulunan reklam ve görsellerin diğer yönlendirme görselleri ile uyumlu olacak şekilde aynı elden çıkmasıdır. Fener tabela uygulamasındaki çıkma demir şeklindeki uygulamalar dilerseniz farklı malzemeler ile kaplanabilir veya gizlenebilir. Tabela çeşitleri istenirse zincir veya başka çeşit malzemelerle asılabilir , ferforje veya düz model materyaller ile süslenerek görünüm zenginliği yaratılabilir.
Profesyonel ekibimiz reklam veya  Tabela uygulaması yapmak istediğiniz alanın ölçü ve konumunu görerek sizlere en uygun seçenekleri sunmaktadır. Kullanmış olduğumuz malzemeler tamamen birinci sınıf olup uzman montaj ekibimizle iş yerinize hiçbir zarar vermeden uygulamaları gerçekleştirmekteyiz. Fener tabelasının kurulumundaki en önemli detaylardan biri yükseklik ayarlarının iyi ayarlanması ve iklim şartları ile oluşan rüzgar , fırtına gibi olaylardan etkilenmemesini sağlamaktır. Asmak için kullanılan zincir , ip vs.. aparatlar en uygun olması yönünde seçilmelidir.
Fener tabelası yaptırmak istiyorsanız yaptırmadan önce mutlaka bize danışın. Sizlere bu konuda en iyi hizmeti yılların vermiş olduğu tecrübemiz sayesinde korumaktayız. Fener tabela tasarım ve fiyatları hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşmanız yeterli olacaktır. Firmamıza gelerek veya sitemizdeki irtibat numaralarından arayarak telefon ile bilgi alabilirsiniz.

Yorum bırakın